Nikolić: Buna protiv dahija

Kandidat SRS-a večeras je održao predizborni miting u dvorani "Zdravlje" u Leskovcu.

Izvor: B92

Subota, 29.12.2007.

20:37

Default images

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Tomislav Nikolić izjavio je večeras na predizbornom mitingu u Leskovcu da ovo nisu izbori već da je ovo buna naroda protiv dahija. "Ne izlazi narod na izbore, već izlazi da se pobuni protiv beogradskih dahija", rekao je Nikolić.

On je svoju pobedu na predstojećim izborima uporedio sa svežim vazduhom.

"Moja pobeda biće kao kada u zagušljivu prostoriju uđe svež vazduh u kome ćemo mi da živimo, a ne u vazduhu koji je zagađen kriminalom i korupcijom", izjavio je Nikolić.

Kandidat SRS-a kazao je da neće slati srpsku decu u rat, pogotovu ne u ratove u Iarku i Avganistanu i da će, ako pobedi, tražiti od Skupštine Srbije da poništi odredbu o slanju naših vojnika u međunarodne misije.

"Mi nemamo decu za ratove već za radove", zaključio je Nikolić.

Na predizbornom mitingu SRS-a, pored stranačkih prvaka, govorio je i predsednik opštine Svilajnac Dobrivoje Budimirović Bidža, što je za mnoge bilo iznenađenje.

Budimirović, nekada član Socijalističke partije Srbije, do skora je bio član Socijalističke narodne stranke.

Gojkovićeva ne učestvuje u kampanji

Maja Gojkoviæ (Beta, arhiva)
Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković ne učestvuje u kampanji predsedničkog kandidata SRS Tomislava Nikolića.

"Nema me u Tominoj kampanji, jer nisam pozvana", rekla je Maja Gojković za "Večernje Novosti". Na pitanje da li će se pojaviti na Nikolićevom završnom mitingu 5. januara u Novom Sadu, Gojkovićeva je odgovorila negativno.

"Ne verujem. Nisam pozvana!", rekla je Gojkovićeva.

Podsećanja radi, ni prošle godine u ovo vreme, Maja Gojković nije učestvovala u kampanji SRS-a na parlamentarnim izborima.

Pojavila se na bini uz rukovodstvo stranke jedino na mitingu u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: