Timofejev direktor RTV Studio B

Skupština grada Beograda imenovala Aleksandra Timofejeva za generalnog direktora Javnog radio-difuznog preduzeća Studio B.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 26.11.2007.

22:20

Default images

Skupština grada je na današnjoj, drugoj sednici razrešila dužnosti vršioca dužnosti generalnog direktora preduzeća Studio B Aleksandra Raleva. Za zamenika generalnog direktora Studija B Skupština je imenovala Nemanju Vrankovića koji će tu funkciju obavljati naredne četri godine.

Novi genereralni direktor Studija B Aleksandar Timofejev diplomirao je 1989. godine na Filološkom fakultetu u Beogradu, a novinarstvom je počeo da se bavi 1987. godine na Radiju Studio B.

Od osnovanja Televizije Studio B (1990) radio je kao tv novinar, a proslavile su ga emisije od "Trača do istine i obratno", "Srbija medju šljivama" i "Opstanak".

Jedan je od osnivača NUNS-a, predavač na Akademiji umetnosti BK, a bio je urednik, autor i voditelj nekoliko stotina radio i tv emisija.

Dobitnik je Nagrade udruženja književnika DODEF 97 za izraz u izveštavanju.

Od novembra 1994. godine zaposlen je u RTV B92.

Funkciju generalnog direktora Studija B obavljaće naredne četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: