"Tužićemo Miškovića i Deltu"

Udruženje za zaštitu građana Srbije saopštilo da će tužiti Miroslava Miškovića i odgovornih u Delti zbog zastrašivanja.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2007.

17:42

Default images

Udruženje za zaštitu građana Srbije saopštilo je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Delte Miroslava Miškovića i odgovornih u toj kompaniji zbog krivičnog dela zastrašivanja građana Srbije.

Najava Delte da će tužiti svakog građanina ove zemlje koji iznese neistine o poslovanju te kompanije i da je u tu svrhu angažovala advokatski tim iz Londona je atak na slobodu govora nezabeležen i u vreme vladavine Slobodana Miloševića, navodi Udruženje i poziva predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunicu i sve članove Vlade da se javno izjasne o tome da li im je preči interes Miškovića i drugih tajkuna ili građana i poručuje tajkunima da niko neće moći da vlada zemljom na nezakonit način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: