Bomba na Bežanijskoj kosi

U Beogradu se desio još jedan pokušaj ubistva eksplozivnom napravom.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2007.

16:38

Default images

U naselju Bežanijska kosa jutros oko 4.00 nepoznatii napadač je bacio ručnu bombu na dva džipa stranih registracija. Od gelera je oštećeno nekoliko automobila. Niko od stanara nije povređen.

Osam sati pošto je u garaži Parking-servisa u Masarikovoj ulici u Beogradu nađen ekspoloziv ispod džipa švajcarskih registracija, na Bežanijskoj kosi nepoznati napadač je bacio ručnu bombu u nameri da uništi džipove opel i mercedes koji su, kako kažu stanari Ulice Pere Čelebonovića rekli, u vlasništvu bivšeg radnika Državne bezbednosti.

Očevici kažu da se bomba koja je bačena na džip odbila od vozila i eksplodirala na parkingu. Detonacija je probudila pola Bežanije. Osam automobila je oštećeno. Geleri su prolazili su kroz lim, gume i motore svakog vozila koje je bilo na parkingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: