Troje poginulih u nesrećama

U Beogradu je u toku dana u saobraćajnim nesrećama stradalo troje ljudi, na tri različita mesta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.10.2007.

23:16

Default images

Dve sedmogodišnje devojčice poginule su prelazeći ulicu, a biciklista je poginuo u udesu na Zvezdari. Sedmogodišnja Silvija D. poginula je u Železniku, kada je na nju naleteo autobus na liniji 88. Za sada nije utvrđeno da li je devojčica ulicu pretrčala van pešačkog prelaza. Trenutak pre nesreće, ona je bila sa roditeljima, a zatim sama potrčala na drugu stranu ulice.

Pretrčavajući ona je naletela na autobus privatnog prevoznika. Vozač Nebojša K. nije bio pod dejstvom alkohola.

Autobus gradskog prevoza na liniji 17 pregazio je Kristinu L. dok je na pešačkom prelazu prelazila raskrsnicu ulica Nikolaja Ostrovskog i Miroslava Tišme.

Ona je zadobila teške povrede i po dolasku ekipe Hitne pomoći još je davala znake života. Ona je prebačena u Zemunsku bolnicu, gde je i pored intervencije lekara, ubrzo umrla.

Još uvek neidentifikovani biciklista, od oko 50 godina poginuo je na Zvezdari.

Očevici te nesreće kažu da se on spuštao niz Ulicu Ljubinke Luković. Kada je ušao u raskrsnicu, biciklista je umesto da skrene nastavio da vozi pravo i direktno udario u bočnu stranu kombija, koji je vozio Branko M. Biciklista je na mestu ostao mrtav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: