Dokumentacija o dnevnicama na sajtu

Ministarstvo odbrane objavilo je na svom sajtu dokumentaciju sa potpisima rezervista koji su učestvovali u ratu 1999. godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.10.2007.

22:09

Default images

Dokumentacija je objavljana kako bi se potvrdilo da su rezervistima isplaćene dnevnice. Spiskovi su objavljeni po mesecima - mart, april, maj i jun 1999. godine, a tu dokumentaciju ministar odbrane Dragan Šutanovac pokazao je delegaciji bivših vojnih rezervista na sastanku u Beogradu 25. septembra.

Protest rezervista u Kuršumliji, koji smatraju da im nisu isplaćene pune ratne dnevnice, traje 18 dana, a za četvrtak je najavljena i radikalizacija blokadom saobraćajnica.

Vlada Srbije formirala je nedavno radnu grupu koja bi trebalo da utvrdi tačno stanje u vezi sa isplatama ratnih dnevnica, a svi dosadašnji razgovori nadležnih sa predstavnicima rezervista nisu dali rezultate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: