Oštar duel Kostreša i Ilića

Bojan Kostreš i Velimir Ilić izmenjali su sinoć teške optužbe zbog Ugovora o koncesiji na izgradnju autoputa Horgoš-Požega.

Izvor: Beta

Petak, 07.09.2007.

08:40

Default images

Predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš je u televizijskom duelu na TV Pink optužio ministra za infrastrukturu Velimira Ilića da je oštetio građane Vojvodine za stotine miliona evra kada je potpisao taj ugovor. Ilić je optužio Kostreša da na ugovoru gradi izbornu kampanju za pokrajinske izbore za svoju Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

"Dosta je bilo više da se iz Vojvodine stalno odnosi i odnosi, a Vojvođane niko ništa ne pita", rekao je Kostreš.

"Ja sam samo potpisao ugovor ispred Vlade Srbije, to je ugovor Vlade Srbije, a ne moj", kazao je Ilić.

Duel je obilovao upadanjima u reč, u čemu je prednjačio Ilić, a učesnici u duelu izmenjali su i više uvreda, u čemu je takođe prednjačio ministar za infrastrukru.

On je za Kostreša rekao da je "narkoman", "seperatista", "sektaš", kao i da je završio fakultet u Novom Sadu za 10 meseci.

Kostreš je kazao da je Ilić prošle godine izjavio da za Srbiju nije ništa ukoliko ministar "ukrade pet kilometara autoputa".

"Krađa i kraduckanje su kažnjivi i za to se ide u zatvor", rekao je Kostreš.

Ilić je rekao da je taj duel "poslednji put" da razgovara o Ugovoru o koncesiji.

Kostreš se na kraju izvinio građanima što su morali da gledaju sinoćni TV duel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: