Kovacevic (SPO): Svi podaci govore o atentatu

Izvor: B92

Utorak, 05.10.1999.

21:54

Default images
Portparol SPO Ivan Kovacevic izjavio je da "svi do sada poznati podaci o saobracajnoj nesreci u kojoj su pre dva dana poginuli visoki beogradski i funkcioneri SPO, govore da je rec o atentatu na lidera te partije Vuka Draskovica. Cinjenica da je vozac kamiona nestao, da su nestale tablice sa kamiona, i da su prekoraceni svi dozvoljeni rokovi za identifikaciju vlasnika kamiona na osnovu registarskog broja motora i sasije potvrdjuju iskaz Vuka Draskovica". Upitan ko bi mogao da pokusa atentat na Draskovica, Kovacevic je na konferenciji za novinare rekao: "Svi oni koji imaju interes da SPO i njen lider nestanu sa politicke scene". Portparol SPO je takodje potvrdio da je Vuk Draskovic nedavno izbegao slicnu saobracajnu nesrecu kada je takodje, doslo do “neocekivanog susreta sa jednim kamionom”, te da je to previse slucajnosti. Advokat Srpskog pokreta obnove Borivoje Borovic izjavio je da bi tokom dana od istraznog sudije Krste Bobota trebalo da dobije informaciju da li je policija pronasla vozaca kamiona koji je izazvao saobracajni udes. Borovic je dodao da postoji mogucnost da je policija pronasla vozaca kamiona, ali da takvu informaciju ne moze ni da potvrdi ni da demantuje. Ivan Kovacevic je ocenio i da je primer, kako je rekao, “bespravnog sistema u kojem zivimo” i slucaj Vladimira Nikolic, otetog direktor marketinga za gradjevinsko zemljiste i izgradnju Beograda, o kojem se ni posle pet dana nista ne zna.Portparol SPO Ivan Kovacevic na danasnjoj konferenciji za novinare nije zeleo da odgovora na pitanja politicke prirode i politickim posledicama pogibije clanova njegove stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: