"Rešavanje Pančeva do kraja godine"

Zaštita životne sredine bila je centralna tema večerašnje Replike na B92. Najviše se govorilo o zagađenju vazduha u Pančevu.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2007.

23:02

Default images

Na pitanja građana odgovarali su Aleksandar Popović, ministar za nauku, tehnologiju i zaštitu životne sredine, Elizabet Paunović, zamenica gradskog sekretara za zaštitu životne sredine, Srđa Popović, savetnik pemijera za životnu sredinu u vladi Zorna Đinđića, kao i glumac i borac za zaštitu sredine Zoran Cvijanović.

Svi učesnici Replike složili su se da je najveći problem zastarela tehnologija, koja ne može preko noći da postane moderna i ekološka.

"Do kraja godine rešiće se problem Pančeva i, prema mom mišljenju, neće biti zagađivanja kao posledica rupe u sistemu", rekao je Aleksandar Popović.

On je napomenuo i da 50 godina zastarela tehnologija ne može preko noći da se zameni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: