Sastanak tužilaca za ratne zločine

Tužioci za ratne zločine iz Srbije, BiH i Hrvatske sastaće se sutra u Beogradu gde će razgovarati o unapređenju saradnje.

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2007.

10:05

Default images

Tužilac za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević, zamenik glavnog državnog tužioca Hrvatske Josip Čule i državni tužilac BiH Marinko Jurčević sastaće se povodom druge godišnjice potpisivanja Memoranduma o saglasnosti u ostvarivanju i unapredenju saradnje u borbi protiv svih oblika teškog kriminala.

Najavljeno je i učešće šefa Misije OEBS-a u Srbiji Hansa Ola Urstada i specijalnog asistenta ambasadora za ratne zločine SAD Metju Lavina.

Tom prilikom biće premijerno prikazan i dokumentarni film "Pravda u regionu" koji je podržala Misija OEBS-a.

Na skupu koji će se održati u Centru "Sava" će učestvovati i predstavnici lokalnih nevladinih organizacija i diplomatske zajednice, kao i zvaničnici Haškog tribunala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: