Božović optužuje Jočića

Generalni inspektor MUP-a Vladimir Božović zatražio od premijera i Vlade da kažu postoji li politička volja da Sektor kontrole radi posao

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2006.

17:41

Default images

Božović je optužio ministra Dragana Jočića i rukovodstvo MUP-a za opstrukciju rada Sektora unutrašnje kontrole i "ignorantski stav" prema toj službi i Božović je rekao da se nada da će Vlada reagovati i zauzeti jasan stav da je zakon jednak za sve i da se mora poštovati.

"Svako onaj kome se mi obratimo u policiji, od najnižeg nivoa načelnika odeljenja, do najodgovornijeg, to je ministar, ko ne postupa po našim nalozima koji su u skladu sa zakonom, vrši opstrukciju. Ko je taj, najodgovorniji u Ministarstvu unutrašnjih poslova? Bio sam vrlo jasan: to je ministar. Nije Srbija Amerika, sa 200 miliona ljudi, vrlo se dobro zna ko šta radi i ko je za šta odgovoran", kazao je Božović, koji je i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: