Političke oznake i sport

Dva dana posle Svetskog prvenstva u kajaku i kanuu u Segedinu u prvom planu je oznaka političke stranke Nova Srbija na veslu.

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2006.

16:24

Default images

Na takmičenju u tom mađarskom gradu četverac SCG je osvojio zlato, ali je pažnju privukao znak Nove Srbije na veslu jednog takmičara. Ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanović kaže da takvo isticanje "političkih simpatija" nije uobičajeno.

"Mislim da sportski savezi treba da naprave i jedan kodeks odevanja. Mada, ja lično mislim da to nije toliko strašno, zato što se svaka emocija, pa i politička, nosi ne na garderobi nego u duši i može da se menja, čovek može da se razočara. Tako da nije uputno stavljati te ambleme na garderobu pošto posle morate da skidate i da menjate", ocenio je ministar Vuksanović.

Srbiju su u Segedinu predstavljali Ognjen Filipović, Dragan Zorić, Bora Sibinkić i Milan Đenadić, a zlatnu medalju osvojili su u trci na 200 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: