"Kampanja protiv RTB-a Bor"

V.d. generalnog direktora Rudarsko-topioničarskog basena Bor Miodrag Conić optužio lokalnu RTV da vodi medijsku kampanju protiv RTB-a

Izvor: B92

Utorak, 22.08.2006.

16:11

Default images

"TV Bor vodi medijsku kampanju protiv RTB-a Bor, u kojoj učestvuje lokalna samouprava na čelu s predsednikom opštine Bor, kako bi izazivanjem socijalne krize u Boru i Majdanpeku bila sprečena privatizacija RTB-a Bor po programu Vlade Srbije", navodi Conić.

TV Bor, u sastavu Javnog preduzeća Štampa, radio i film, sinoć je u udarnim terminima, u reklamnim blokovima, emitovala spotove kojima je gledaocima sugerisano da rukovodstvo RTB-a ne iznosi istinu o tom preduzeću. U spotovima se građani pozivaju na ujedinjenje protiv rukovodstva RTB-a. Iz spotova nije jasno ko je platio emitovanje, niti su bili potpisani.

Conić je ocenio da se kampanja protiv RTB-a vodi prepoznatljivim jezikom mržnje i populizma radi ostvarenja političkih ciljeva. "RTB Bor ne sme biti zloupotrebljen u političkim sukobima i borbi za vlast", zaključuje Conić i najavljuje tužbu protiv Televizije Bor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: