Uhapšen Uglješa Aranitović

Uglješa Aranitović, u beloj knjizi MUP-a označen kao vođa Šabačke grupe, uhapšen je pre desetak dana u Beogradu.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 17.08.2006.

12:37

Default images

Blic navodi da je Aranitović uhapšen u jednom kazinu dok je bio u društvu kuma Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam, i crnogorskog biznismena Krsta Stanišića.

Izvor lista je naveo da je u kazinu te večeri bilo i nekoliko policajaca, koji su odmah primetili Aranitovića. "Prišli su mu s namerom da ga uhapse, ali je Aranitović pokušao da se izvuče pokazujući ličnu kartu s drugim imenom. Pošto je svima dobro poznat od ranije, nije bilo nikakve sumnje o kome se radi i da je lična karta koju je pokazao falsifikovana", rekao je izvor lista iz vrha MUP-a.

O hapšenju je odmah obavešteno Specijalno tužilaštvo, koje je Aranitovića 2003. optužilo da je s Kruševačkim klanom Zorana Jotića iznudio 100.000 švajcarskih franaka od gastarbajtera Milovana Radosavljevića iz sela Vučak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: