Ušao u avion bez karte i pasoša

Britanska policija istražuje kako je dvanaestogodišnji dečak uspeo da se ukrca u avion na Getviku bez karte i pasoša

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2006.

12:33

Default images

Pri tom, sve se desilo u trenutku kada su na snazi bile najstrože mere bezbednosti zbog opasnosti od terorističkih napada. Dečak je pobegao iz doma za decu na zapadu Engleske i vozom stigao u London, a zatim se ukrcao u avion za Lisabon. Pri tom je uspeo da prođe sve bezbednosne kontrole i da zauzme mesto u letelici, a tek onda je stjuart video da nema kartu.

Odmah je obaveštena policija, koja je dečaka izvela iz aviona. Pošto nije imao nikakva dokumenta, trebalo je nekoliko sati da se utvrdi identitet dečaka, a na kraju je dečak vraćen u dom. Portparol Agencije za aerodrome je izjavio kako je tačno da je dečak prošao kompletnu bezbednosnu proceduru i da još nije jasno kako je to bilo moguće, ali da ni u jednom trenutku putnici i osoblje nisu bili ugroženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: