Gostun: Nađena tri tela

Specijalizovane jedinice Žandarmerije kasno sinoć kod Gostuna izvukle tela tri nastradal putnika u saobraćajnoj nesreći.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.07.2006.

11:49

Default images

U džipu mercedes u koritu Lima nađena su tela Tijane Jeftović (16), Vladimira Ćirovića (21) i Slavka Obranića (33). U olupini smrskanog vozila nisu nađena tela Nebojše Vasovića (23) i Vladimira Brašanca (25), za kojima je nastavljena potraga nizvodno od mesta nesreće. Svi stradali su iz Prijepolja.

Policija, roniocil, rodbina i prijatelji dva mladića koji se i dalje službeno vode kao nestali praktično bez prekida su u potrazi.

Nađene žrtve biće sahranjene sutra, a petak, 28. jul, proglašen je u Prijepolju za Dan žalosti. Reč je o jednoj od najtežih saobraćajnih nesreća na tom delu magistralnog puta. Od šest putnika, koliko ih je u momentu nesreće bilo u džipu, preživeo je jedino Branko Tomašević, koji je na Hirurgiji prijepoljske bolnice, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Istražni sudija Opštinskog suda iz Prijepolja Milan Vasiljević ni danas nije mogao ništa da kaže o uzrocima tragedije. Na osnovu prikupljenih dokaza protiv vozača džipa Branka Tomaševića prijepoljska policija će podneti krivičnu prijavu.

Mesto nesreće je na nekoliko stotina metara od mesta gde je pre dve godine stradalo 12 bugarskih đaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: