Domaći let do Crne Gore

Vlada i resorno ministarstvo još uvek nisu doneli odluku kojom će letovi za i iz Crne Gore postati međunarodni.

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2006.

09:40

Default images

Većina građana koji ovih dana putuju, ako let za Crnu Goru kasni, obigravaju između međunarodnog i domaćeg terminala u strahu da ne promaše avion. Sada svi letovi iz Beograda u bivše republike SFRJ spadaju u međunarodne letove osim letova za Crnu Goru.

Iako je Crna Gora zvanično nezavisna država, putovanje u Crnu Goru još neko vreme biće putovanje po sopstvenoj zemlji. Do zvaničnog razdvajanja i po ovom pitanju ne zna se kada će doći.

"Neće biti neke naročite promene za putnike. Putnici će samo preći na terminal 2, u jednu bolju i lepšu atmosferu i svoje čekiranje će izvršiti tu. Za sada nemamo naznake i ne mogu vam reći ništa validno. Čekamo, spremni smo", kaže Dragan Nestorović, direktor putničkog saobraćaja beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Kada crnogrski letovi i zvanično postanu međunarodni, preseliće se na terminal 2, a terminal broj 1, rezervisan za domaće letove, ostaje prazan. Tako će građani Srbije, na koji god let da se ukrcaju, ići u inostranstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: