Uhapšeni za napad na nastavnika

Milisav B. (50) i Predrag M.(40) uhapšeni su zbog sumnje da su napali i naneli telesne povrede profesoru osnovne škole u Somboru.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2006.

12:04

Default images

Portparolka SUP-a Sombor Mirjana Cvijanović istakla je da su osumnjičeni prošlog ponedeljka u prostorijama škole "napali i fizički se obračunali sa nastavnikom hemije te škole, nanevši mu pri tom telesne povrede".

Direktor somborske škole "Dositej Obradović" Simeon Milanov, rekao je juče agenciji Beta da su roditelji dva đaka upali u pripremnu prostoriju gde se odvijala završna provera znanja iz hemije, oborili na pod nastavnika i pretukli ga na očigled prisutne dece. Milanov nije želeo da kaže ime profesora hemije jer se on "nalazi u veoma lošem stanju, ima mnogo povreda sa unutrašnjim krvarenjem".

Ministarstvo prosvete i sporta ranije je zatražilo od policije i pravosudnih organa najbržu reakciju i najstrože kažnjavanje dva roditelja i saopštava da će nadležne inspekcije Ministarstva svim nadležnima dostaviti svoje zapisnike radi bržeg utvrđivanja svih činjenica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: