Mirčić se nije pojavio pred sudom

Milorad Mirčić iz SRS-a nije se danas pojavio na suđenju po tužbi koju je protiv njega podneo Građanski list.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2006.

11:07

Default images

Glavni pretres po tužbi Građanskog lista protiv funkcionera Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića, zbog uvrede i klevete, odložen je jer se tuženi nije pojavio. Mirčića su pre dve godine tužili novinari i direktor Građanskog lista zbog uvrede i klevete pošto je on taj list nazvao ustaškim i prohrvatskim, uz ocenu da u njemu rade svi smradovi u novinarstvu.

Iako je Mirčić nedavno izjavio da jedva čeka da se pojavi na sudu, on ni danas nije došao, a njegov branilac kaže da Mirčić nije uredno primio poziv. Novosadski Opštinski sud tražiće od skupština Srbije, Vojvodine i Novog Sada odobrenje da Mirčića krivično goni zbog nepojavljivanja pred sudom.

G17: Kontinuirano bežanje od odgovornosti

G17 Plus saopštio da je funkcioner Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić, ne pojavivši se na suđenju, još jednom dokazao da radikali kontinuirano beže od odgovornosti za učinjena dela i izgovorenu reč. Oni podsećaju da su se pre dva dana, pošto su fizički nasrnuli na aktiviste demokratskog bloka koji su u Kovinu lepili plakate, tri narodna poslanika SRS pozvala na poslanički imunitet i tako izbegla odgovornost za taj napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: