Neaktivirana bomba u Požarevcu

Kako B92 saznaje, juče popodne je pronađena neaktivirana ručna bomba u neposrednoj blizini oštinskog odbora DSS-a u Požarevcu.

Izvor: B92

Sreda, 17.05.2006.

18:24

Default images

Radi se o ručnoj bombi, marke M75 koju je pronašao radnik građevinske firme "Jasprom" na gredi objekta za rusenje koji se nalazi između prostorija DSS-a i trafostanice, u blizini basta okolnih ugostiteljskih objekata. Nije izvesno koliko se dugo bomba nalazila na pomenutom mestu.

Kako nezvanično saznaje B92, izvršen je uviđaj, a na lice mesta je u sredu izašla ekipa krim tehničara SUP-a Požarevac, istražni sudija i zamenik opštinskog javnog tužioca. Neaktiviranu bombu bi trebalo da preuzme Odeljenje Ministarstva odbrane u Požarevcu, a do tada mesto gde je pronađena je obeleženo i obezbeđuje ga policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: