Dvostruko ubistvo i samoubistvo

Nemanja Savić iz Kraljeva rano jutros je revolverskim hicima ubio oca Dragana i svoju devojku, a potom je izvršio samoubistvo.

Izvor: B92

Subota, 13.05.2006.

17:30

Default images

Kraljevačka policija je saopštila da je Nemanja Savić (21) ušao u svoju zlatarsku radnju "Stefaneli", uzeo pištolj vlasništva Streljačkog kluba "Junior" čiji je bio član i uputio se prema rodnoj kući gde je najpre ubio svog oca Dragana (44).

Posle ubistva oca, Nemanja, koji je bio nosilac mnogobrojnih streljačkih trofeja, u stambenoj zgradi u Ulici Jug Bogdanova 14, pucao je u svoju devojku Martinu Zefaj (22). Nemanja Savić je potom izvršio samoubistvo.

Porodica Savić je poznata kraljevačka porodica zlatara poreklom iz Prizrena, a otac Martine Zefaj je takođe zlatar koji živi u Slovačkoj.

Motivi trostrukog ubistva još nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: