PREDATA DOKUMENTACIJA IZ CARINE O IBARSKOJ MAGISTRALI

Izvor: B92

Nedelja, 21.01.2001.

13:04

Default images
Savezna uprava Carina saopstava da je njena Privremena uprava zatecenu dokumentaciju koja se odnosi na rasvetljavanje pogibije clanova SPO na Ibarskoj magistrali predala Ministarstvu unutrasnjih poslova Srbije i Anketnom odboru republicke Skupstine ne upustajuci se u analizu i verodostojnost podataka sadrzanih u njoj. Demantujuci informacije koje su se tim povodom pojavile u javnosti Savezna uprava Carine navodi da je Privremena uprava jedini nalog dobila od Savezne vlade i on se ticao maksimalne saradnje svih nadleznih organa u cilju rasvetljavanja ovog dogadjaja. U saopstenju se istice da Privremena uprava carine nije dobila ni jedan nalog od Sluzbe drzavne bezbednosti i nije bila u kontaktu sa tom Sluzbom, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: