Letovanje nije politika

Ministar turizma, usluga i trgovine Srbije kaže da referendum neće uticati na turističku sezonu.

Izvor: Beta

Subota, 22.04.2006.

13:23

Default images

"U pogledu posete srpskih gostiju ovoga leta Crnoj Gori neće se ništa bitno promeniti, a ukoliko bude nekih tenzija i kakva god da bude volja građana Crne Gore na predstojećem referendumu, to neće uticati na turističku sezonu", izjavio je Bojan Dimitrijević.

Dimitrijević, koji je naglasio da će prvomajske praznike provesti u hotelu Maestral u Pržnu, smatra da "ljudi na odlazak na ljetovanje ne gledaju politički", prenose podgoričke Vijesti. "Kod većine građana koji su namerili da odu u Crnu Goru neće biti problema" istakao je Dimitrijević.

Crnogorski ministar turizma očekuje da će Crnu Goru posetiti oko milion gostiju, 14 odsto više nego prošle godine. "Očekujemo 400.000 inostranih i oko 550.000 turista iz Srbije", rekao je Nenezić. Crnogorski ministar turizma pozvao je srpske goste da dođu na letovanje u Crnu Goru, jer ih očekuje visok kvalitet i prošlogodišnji nivo cena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: