Tajna istraga o jatacima

Advokat osumnjičenih za skrivanje Ratka Mladića potvrdio da je im je određen jednomesečni pritvor. Istraga službena tajna.

Izvor: B92

Petak, 21.04.2006.

08:18

Default images

Advokat Milomir Šalić izjavio je da je Stanku Ristiću i njegovom sinu Predragu određen pritvor od mesec dana zbog sumnje da su pomagali haškom optuženiku Ratku Mladiću. Šalić je rekao da je podneo žalbu na sprovođenje istrage i rešenje o pritvoru protiv njegovih klijenata i da više ništa ne može da kaže o istrazi jer je ona proglašena službenom tajnom.

Operativci Bezbednosno-informativne agencije i policije utvrdili su da je jedan od jataka kontaktirao s haškim optuženikom Ratkom Mladićem 24. decembra 2005. Taj kontakt je, kako je preneo Blic, ostvario Jovo Đogo, pukovnik Vojske Republike Srpske i pripadnik Mladićevog obezbeđenja.

Zvaničnih informacija o akcijama traženja ili hapšenja najtraženijeg haškog begunca nema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: