Ljajić: A ekonomski problemi?

Predsednik Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić kaže da će najteži biti odgovoriti na ekonomska pitanja.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.04.2006.

11:13

Default images

"Danas se svi bave visokom politikom, Ujedinjenim nacijama, Evropskom unijom, Hagom, temama koje opterećuju zemlju, ali će ti problemi biti rešeni, a najteži problemi nas tek očekuju. Treba da se suočimo sa ekonomskim stanjem u zemlji, socijalnim prilikama i nezaposlenošću", rekao je Ljajić na osnivačkoj skupštini Odbora SDP-a u Šapcu.

Ljajić je rekao da svim demokratskim strankama u Srbiji predstoji borba za malog čoveka i da se nacionalni interes brani ekonomskom nezavisnošću. "Sve političke priče padaju u vodu jer se moramo boriti za običnog, malog čoveka, bez obzira na versku ili nacionalnu pripadnost, a ne može se nacionalni interes bilo kog naroda sačuvati i odbraniti s platom od 100 evra", rekao je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: