Predata prijava B92 za frekvencije

B92 je predao Radiodifuznoj agenciji prijavu za nacionalne frekvencije za radijski i televizijski program.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2006.

19:10

Default images

Rok za podnošenje prijava ističe u ponedeljak, a nakon toga republička radiodifuzna agencija bi do aprila trebalo da objavi spisak kandidata. Putem konkursa će se dodeliti po pet frekvencija za nacionalne televizijske i radio stanice, a ima mesta i za četrdeset regionalnih televizija, 50 regionalnih radio stanica i još oko 500 lokalnih emitera.

Da bi učestvovali na konkursu stanice su morale da obezbede svu dokumentaciju vezanu za preduzeće, i to u četiri primerka.

„Ja pretpostavljam da su oni obezbedili prostor za smeštaj i skladištenje prispele dokumentacije. Inače dokumentaciju će čitati članovi saveta i stručne službe u okviru RDA. I čitaće oni čiji je posao da savesno cene raznolikost uslova i doprinos kvalitetu programa. Rokovi su određeni zakonom, i ja uopšte ne sumnjam da će svaki član saveta čitati kompletnu dokumentaciju“, kaže Slobodan Kremenjak, pravni zastupnik B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: