Velimir Ilić o B92: Sve ste bolji

Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić na otvaranju žičare na Kopaoniku pohvalio je B92.

Izvor: B92

Nedelja, 18.12.2005.

19:33

Default images

Ministri u Vladi Srbije, Velimir Ilić i Mlađan Dinkić otvorili su u subotu na Kopaoniku novu žičaru-četvorosed spremnu da, kako kažu stručnjaci, izdrži i najveća optrećenja. Tom prilikom je ministar za kapitalne investicije izrekao lepe reči na račun rada B92.

"Meni je drago da ste otprilike imali neke pripreme, koje su bile znatno dobre za ovu novu sezonu i zadovoljstvo mi je da Vas sada slušam. Vrlo rado gledam televiziju B92 jer svaki dan ste sve bolji", kazao je ministar Ilić.

Inače, žičara, izgrađena po austrijskoj tehnologiji, moći će da preveze više od 1.000 skijaša na sat čime će se znatno smanjiti redovi skijaša koji čekaju prevoz do staza: "I mene je lično nerviralo kada dođem na Kopaonik i vidim onoliku gužvu, ne mogu da se jednostavno skijam. Zato smo zapravo i odlučili da pomognemo, da investiramo. Nijedan centar bez investicija ne može da održi konkurentnost", kaže Mlađan Dinkić.

Još jedna teška žičara biće završena do srpske nove godine, a Vlada najavljuje investicije i u druge centre zimskog turizma. Prema rečima ministra Dinkića, sledeće godine čak 500 miliona dinara biće uloženo u infrastrukturu na Staroj planini, Mokroj Gori i Divčibarama, koji svoju šansu vide u nižim cenama u odnosu na Kopaonik.

Velimir Ilić je sredinom avgusta, takođe na Kopaoniku, upotrebio vrlo teške reči ocenjujući rad B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: