Boris Tadić sutra u Francuskoj

Predsednik Srbije Boris Tadić putuje u dvodnevnu radnu posetu Francuskoj, gde će se sresti sa najvišim zvaničnicima te zemlje.

Izvor: B92

Nedelja, 18.12.2005.

16:13

Default images

Prema najavama, Tadić će prvog dana posete Parizu razgovarati s francuskim predsednikom Žakom Širakom i šefom francuske diplomatije Filipom Dust-Blazijem. Kako je saopštila ambasada Francuske u Beogradu, tokom razgovora biće reči o pregovorima o budućem statusu Kosova, o budućnosti Srbije i Crne Gore, kao i o razvoju bilateralnih odnosa.

Predsednik Srbije će se tokom poseti Parizu sastati i s predsednikom Ustavnog saveta Francuske Pjerom Mazoom i ministarkom odbrane Mišel Alio-Mari.

Ovo je prva zvanična poseta predsednika Tadića Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: