Uhapšeni članovi "Pacovljeve" grupe

Požarevačka policija je uhapsila četvoricu pripadnika kriminalne grupe Mlađana Mićića, koja je bila deo "Zemunskog klana".

Izvor: B92

Subota, 26.11.2005.

17:23

Default images

Uhapšeni su pripadnici kriminalne grupe Mlađana Mićića "Pacova" , jedne od najvećih grupa koje su svojevremeno činile "Zemunski klan", po svemu sudeći je ponovo pokušao da razradi mrežu trgovine narkoticima. U selu Smoljinac požarevački SUP je uhapsio četvoricu ljudi kod kojih je pronađeno 50 grama heroina i preko 200 grama smeše koja se koristi za mešanje sa heroinom radi dalje prodaje.

Podatak vezan za hapšenje potvrdio nam je načelnik SUP-a Požarevac, Milorad Janković. Kako nezvanično saznajemo, u pritvoru su Dejan Stevanović zvani Tula, Dejan Miljković zvani Žića, Matići Marjan, zvani Marko iz Rumunije i Dragan Ljubisavljević, zvani Bore.

Stevanović je od ranije poznat policiji kao član "Pacovljeve" grupe. On je nedavno izašao iz švajcarskog zatvora u kom je proveo dve godine. Na ovu zatvorsku kaznu osuđen je jer je kod njega policija na austrijsko-švajcarskoj granici pronasla 7,5 kilograma heroina.

Kako saznajemo, sva četvorica su zadržana u pritvoru, a protiv njih je u toku istražni postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: