KOSTUNICA O NOVOJ REPUBLIKANSKOJ ADMINISTRACIJI

Izvor: B92

Subota, 16.12.2000.

22:52

Default images
Predsednik SRJ Vojislav Kostunica izjavio je u subotu da od SAD ocekuje da smanje svoje prisustvo na Balkanu pod administracijom novog predsednika DZordza Busa i dodao da SRJ verovatno nikada ne bi ni bila bombardovana da se u Beloj kuci nalazio republikanski predsednik. Osvrcuci se na snaznu americku podrsku bombardovanju SRJ, Kostunica je rekao da je Klintonova administracija "napravila seriju poteza koji predstavljaju odstupanje od osnovnog koncepta americke spoljne politike". "Imali smo nesrecu da budemo prva a mozda i poslednja drzava na svetu na kojoj je ovaj suludi koncept bombardovanja u humanitarne svrhe bio primenjen", ocenio je jugoslovenski predsednik, a prenosi americka agencija AP, te Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: