Uzrok pada - pritiskao i gorivo

Uzrok pada boinga 14. avgusta nedaleko od Atine jeste problem sa klimatizacijom, pritisak u kabini i zbog nedostatka goriva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2005.

22:54

Default images

U pismu upućenom grčkom ministru saobraćaja koje je danas i objavljeno, predsednik istražne komisije Akrivos Colakis je naveo da je istraga pokazala da je "postojala tehnička neispravnost u sistemu za pritisak aviona". Predsednik istražne komisije dodao je da postoji dokaz da su motori prestali da rade zbog nedostatka goriva, što je konačno bio razlog pada aviona.

Kako se navodi, jedna osoba, koja je nosila masku za kiseonik, poslednjih deset minuta uoči pada aviona u dva navrata je pokušala da pošalje SOS poruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: