Predao se osumnjičeni sa ubistvo

Tasim Osaj iz Dečana, kog policija traži zbog ubistva Envera Haradinaja, predao se policiji.

Izvor: B92

Utorak, 26.07.2005.

13:25

Default images

Zvaničnici Kosovske policijske službe u Peći potvrdili su predaju, ali ne i pojedinosti u vezi s krivičnim delom za koje je Osaj osumnjičen. Osajeva porodica negira da je on umešan u ubistvo brata haškog optuženika i bivšeg premijera Kosova Ramuša Haradinaja.

Ljuljzim Osaj, brat osumnjičenog, kaže da njegov mlađi brat nije umešan u događaj 15. aprila, kada je ubijen Enver Haradinaj i da porodica Osaj nikada nije okrivila porodicu Haradinaj za porodičnu tragediju, pre šest godina, kada je stariji brat Redžep Osaj ubijen pod još nerasvetljenim okolnostima.

U poternici koju je krajem prošle nedelje izdala međunarodna policija na Kosovu, Osaj je osumnjičen da je izvršilac ubistva 15. aprila na putu Peć-Dečane. U poternici se ne navodi ime ubijenog, ali je tog dana, na tom putu, ubijen Enver Haradinaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: