Đilas: Izbori unutar godinu dana

Funkcioner Demokratske stranke Dragan Đilas očekuje izbore u sledećih godinu dana.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 26.07.2005.

11:24

Default images

"Izbore očekujem u sledećih godinu dana. Vlada Srbije opstaje zbog toga što stranke koje je čine ne žele da se odreknu velike vlasti koju imaju, a svesne su da posle izbora više neće biti u prilici da vladaju", rekao je Đilas.

Đilas je objasnio kako očekuje da će neka od stranaka vladajuće koalicije u jednom trenutku potražiti način da i posle izbora bude na vlasti, i to tako što će ponuditi saradnju strankama koje sigurno ulaze u Parlament. "Srpski pokret obnove se već podelio na dve stranke, a tu je i G17 plus, stranka koja je imala mnogo veću podršku među biračima nego što je sada ima, ali i Socijaldemokratska partija", kaže Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: