Ren: Četujte o Evropi

Evropski komesar za proširenje Oli Ren pozvao je mlade na Zapadnom Balkanu da četuju o evropskoj prespektivi.

Izvor: Beta

Petak, 17.06.2005.

11:52

Default images

Oli Ren je mlade u zemljama Zapadnog Balkana pozvao da 13. jula odu na Internet i razgovaraju mogućnostima i izazovima na putu ka Evropskoj uniji s kojima su suočene Albanija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Srbija i Crna Gora, uključujući Kosovo.

Na sajtu Evropske komisije se navodi da će posetiocima na raspolaganju biti linije na engleskom, srpskom, bosanskom, hrvatskom, albanskom, makedonskom i finskom jeziku, a zainteresovani treba da pitanja, ne duža od 256 karaktera, pošalju unapred na adresu chat-rehn@cec.eu.int.

Evropska komisija sarađuje s Centrom za demokratiju i pomirenje u Jugoistočnoj Evropi i drugim relevantnim nevladinim organizacijama sa prostora Zapadnog Balkana kako bi podstakla učešće ljudi u četovanju, dodaje se u saopštenju EK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: