Promovisan Pokret za nezavisnu CG

U Podgorici je u petak uveče održana promocija Pokreta za evropsku i nezavisnu Crnu Goru.

Izvor: Beta

Subota, 26.02.2005.

10:56

Default images

Konstituisan je Savet tog pokreta za Podgoricu. Promociji su prisustvovali zamenik ministra odbrane Srbije i Crne Gore Vukašin Maraš, potpredsednik skupštine Crne Gore Dragan Kujović, ministar za rad u Vladi Crne Gore Slavoljub Stijepović, predstavnici Demokratske partije socijalista Miodrag Vuković i Miomir Mugoša i koordinator Pokreta Branko Lukovac.

Skup je počeo intoniranjem crnogorske himne "Oj svijetla majska zoro", a u punoj sali podgoričkog kulturnog centra vijorile su se crnogorske zastave.

Vujanović strahuje

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović strahuje da bi deo vlasti u Srbiji mogao da utiče na referendum u Crnoj Gori.

Vujanović je za podgoričku televiziju "In" rekao da iz Srbije dolaze jasni signali koji govore da je potrebno uticati na referendumsku volju građana Crne Gore i kao primer naveo da je premijer Srbije Vojislav Koštunica nedavno zvanično primio rukovodstvo beogradskog ogranka Pokreta za evropsku državnu zajednicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: