Vremenske neprilike izazvale kolaps

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2004.

21:46

Default images
Beograd je u ponedeljak, u toku popodneva, više puta zahvatilo nevreme praćeno jakom kišom i gradom.

Jake padavine paralisale su saobraćaj na gotovo svim saobraćajnicama u gradu. Član gradske Vlade zadužen za civilnu kontrolu grada Ljubomir Anđelković kaže za B 92 da, osim manjih problema, u gradu sve funkcioniše kako treba. Anđelković je naveo i da su veći problemi primećeni u okolnim naseljima Beograda.

“Najveći problem imamo u Krnjači, gde se redovno u ovakvim situacijama plave stambeni prostori. Nemoguće je ispumpati tu vodu, tu ima dosta bespravnih objekata. Mi smo građane upozoravali da se tamo ne grade objekti, nego da prvo treba da se izvrši nasipanje tog terena, koji treba da bude uzdignut 2,5 do 3 metra. Dakle, tu su uvek očekivane neprilike ove vrste. Inače, sve drugo u gradu je pod kontrolom”, kaže Anđelković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: