U Goraždevcu mirno

Izvor: B92

Subota, 20.03.2004.

01:09

Default images

Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju saopštio jeu petak uveče da je u Goraždevcu mirno, ali se ljudi plaše da se ne ponove događaji prethodne noć, kada je bilo pucnjave.  U Kosovu Polju ostalo je 150 Srba u zgradi JU-programa koje obezbeđuju snage KFOR, dok u pljačkama i paljenju srpskih kuća učestvuju i pripadnici KPS. U Ugljarima je za sada mirno i pojačana je zaštita KFOR. Građani Obilića koji su smešteni u kampu KFOR u Kosovu Polju žele da se vrate u svoje domove pod zaštitom KFOR. U Babinom Mostu, kako navodi Koordinacioni centar, Srbe obezbeđuju pripadnici češkog kontigenta KFOR. Osnovan je krizni štab i tenzije su za sada smanjene. Njima su potrebne osnovne namirnice, pre svega so i hrana za decu.

U Orahovcu i Velikoj Hoči za sada je mirno, stanovnici imaju vodu i hranu. U Lapljem Selu Srbi su se samoorganizovali i za sada funkcionišu dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: