Bakarec: prvo da DS odgovori na neka pitanja

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.03.2004.

09:43

Default images

Član Izvršnog odbora DSS-a Nebojša Bakarec gotovo je siguran da njegova stranka neće prihvatiti da zajednički predsednički kandidat bude iz DS-a: “DS prvo treba da odgovori na pitanja zašto nije glasala i dala podršku vladi, koja je demokratska i koja je ona koja će sprovesti promene. Zašto DS nije glasala za izbor predsednika skupštine Maršićanina, iako je bilo obećano da će to trajati kratko”, zapitao je Bakarec. "DSS ne zanima ko će biti kandidat Demokratske stranke, da li će to biti 'gromade' iz DC, GSS ili neko drugi iz DS. Mislim da su mogućnosti da se okupimo oko jednog kandidata u sferi minimalnog. To bi i biračima bilo krajnje neprirodno", rekao je Bakarec za “Glas javnosti” od ponedeljka.

On je kazao da je njegova stranka u parlamentu otvorena za saradnju sa svima, ali da je stanje znatno drugačije kad su u pitanju izbori za predsednika Srbije. "DSS je podjednako udaljena i od radikala i od DS, licno tu ne vidim veliku razliku u postupcima", naveo je je Bakarec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: