Carinici našli migrante, revolver, municiju

Carinici na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, sprečili su četvoricu migranata da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u kamionskom tovaru.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 06.11.2017.

14:46

Carinici našli migrante, revolver, municiju
Foto: Uprava carina, arhiva

U drugim slučajevima zaplenili su revolver i sprečili isporuku sastojaka za pravljenje psihoaktivnih supstanci, saopšteno je danas.

Kako se navodi, tokom proteklog vikenda upotrebom mobilnog skenera u tovaru jednog kamiona otkrivena su četiri mladića iz Avganistana. Oni su bili sakriveni među aluminijumskim profilima u jednog bugarskom kamionu.

Carinici na tom prelazu su, takođe, otkrili revolver kalibra 9 milimetara u jednom automobilu bugarskih oznaka.

Oružje i manevarsku municiju pokušao je da prokrijumčari 39-ogodišnji bugarski državljanin ispod vozačevog sedišta, dok je u pregradi vrata pronadjena i kapa "fantomka".

Prilikom kontrole pošiljke u referatu DHL u Novim Banovcima, carinici su zaplenili nešto manje od 300 tableta i litar tečnosti, za koje se sumnja da su na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, čiji je uvoz zabranjen.

U paketu koji je stigao iz Johanesburga za primaoca u Valjevu, detaljnom kontrolom je u dve plastične kesice pronađeno 186 kapsula zelene boje i 103 kapsule bele boje, bez bilo kakvih oznaka.

Pored toga u pošiljci su bile i dve plastične flaše od po 500 mililitara u kojima se nalazila tečnost nepoznatog sastava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: