"Prilika rađa lopova": Konobarica skrenula pogled... VIDEO

Neidentifikovani mladić ukrao je iz jednog zagrebačkog kafića novčanik u kojem je bio celodnevni pazar, a snimak krađe objavljen je na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

13:02

Foto: Screenshot

Zagrebački “Jutarnji“ piše da se krađa dogodila u petak u samom centru Zagreba.

Iz kafića “Rock Star“ uz objavljeni snimak traže pomoć nadležnih u pronalaženju mladića koji je ukrao novac.

Na snimku se vidi kako je muškarac kod šanka iskoristio trenutak nepažnje konobarice i uzeo novčanik sa, kako se navodi, gotovo celim pazarom od te večeri.

Mladić je odmah izašao iz kafića, a osoba koja je bila pored njega i koja je sve videla, ostala je za šankom kao da se ništa nije desilo.

“Ako je dosad ikoga zanimalo jesu prave kamere koje imamo, jesu i nemamo ih zato jer međusobno ne verujemo jedni drugima, nego baš zbog ovakvih situacija kada prilika napravi lopova. Tražimo vašu pomoć kako bi pomenuti pošteno vratio pozajmljeno. Nadamo se da mu je poslužilo za lične potrebe, ali imamo i mi svojih. Ljudi smo. Podelite, komentarišite, pomozite. Naše ‘stokerske’ moći su dosegle zid. Hvala”, napisali su radnici kafića.

Snimak možete pogledati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: