Beograd kao Sicilija – usred bela dana / VIDEO

U beogradskom naselju Voždovac ubijeni su Ivan Ćirić i Ivan Milić, u kako navodi reporter Darko Jevtić, sicilijanskom načinu mafijaških obračuna.

Izvor: B92

Petak, 20.10.2017.

16:20

Beograd kao Sicilija – usred bela dana / VIDEO

Dvostruko ubistvo se dogodilo usred dana, na veoma prometnoj Trošarini, delu koji razdvaja beogradska naselja Voždovac i Banjica.

Žrtve su se nalazile u automobilu kada ih je zaobišao skuter na kom su se nalazile ubice, koje su ispalile veliki broj hitaca u vozača i suvozača.

Obojica su ubijeni na licu mesta.

Prema rečima našeg reportera, Ćirić je već tri puta uspevao da izbegne smrt u atentatima, u februaru ove godine je postavljen eksploziv ispod njegovog automobila, tom prilikom je teško povređen i izgubio je ruku.

Prema operativnim podacima policije, koje je preneo Jevtić, Ćirić je bio blizak Voždovačkom klanu i navodno je često viđan u društvu sa Mijom Baškalovićem, jednim od aktera kultnog filma o beogradskom podzemlju “Vidimo se u čitulji”.

Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: