Lokalni izbori na KiM prekidaju godišnje odmore

Zamenik kosovskog ministra policije Milan Radojević izjavio je da će 22. okrobra na dan održavanja lokalnih izbora biti angažovani svi policajci i tužioci.

Izvor: Beta

Petak, 20.10.2017.

08:33

Lokalni izbori na KiM prekidaju godišnje odmore

Radojević za Radio-televiziju Srbije rekao da je Policija Kosova napravila poseban operativni plan po kojem će u nedelju, 22. oktobra, biti angažovani svi njeni resursi.

"Od danas će biti prekinuti svi godišnji odmori i svi resursi kosovske policije biće angažiovani na dan održavanja izbora, a u pojedinim regionima će dežurni tužioci biti stacionirani u policijskim stanicama kako bi brže reagovali u slučaju eventualne potrebe", kazao je Radojević.

Dodao je da će fokus policije biti usmeren na biralištima na severu Kosova u kojem će biti angazovano oko 400 policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: