BG: Aca Lukas peva na gradskoj proslavi Nove godine

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nastupaće na ovogodišnjoj gradskoj proslavi Nove godine u Beogradu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

21:57

BG: Aca Lukas peva na gradskoj proslavi Nove godine
Foto: Thinkstock

Prema našim saznanjima, pregovori sa pevačem o novogodišnjem nastupu u prestonici su u toku.

Zasad nije poznata tačna lokacija na kojoj će Beograđani i posetioci proslaviti Novu godinu, ali ranijih godina koncerti su u novogodišnjoj noći najčešće organizovani na Trgu Republike ili ispred zgrade Skupštine Srbije.

Beograđani su 2017. godinu dočekali na Trgu Nikole Pašića uz Plavi orkestar i Bajagu i "Instruktore". Doček je bio organizovan i na Novom Beogradu gde se nekoliko hiljada ljudi zabavljalo uz Vlada Georgieva i "Prljavog inspektora Blažu i Kljunove", dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Godinu dana ranije, za doček 2016. godine, Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupali su ispred Skupštine u Beogradu.

Podsetimo, Aca Lukas je nedavno bio u žiži javnosti zbog nasilja u porodici kada ga je bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila za fizički napad.

On je “delimično priznao” da se napad dogodio i naveo da je suprugu šutnuo nogom u butinu i udario rukom u potiljak.

Tužilaštvo mu je ponudilo sporazumno priznanje dela, što je on prihvatio i potpisao, uz zatvorsku kaznu od tri godine, uslovno na deset meseci.

Takođe, presudom, koja je pravosnažna, Vuksanoviću je izrečena mera zabrane prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: