Anketa: Podrška građana SAD Trampu samo 24 odsto

Samo 24 odsto građana SAD veruje da država ide u dobrom smeru pod vođstvom predsednika SAD Donalda Trampa, pokazuje istraživanje javnog mnjenja.

Izvor: Tanjug

Subota, 07.10.2017.

17:28

Anketa: Podrška građana SAD Trampu samo 24 odsto
Foto: GettyImages

Istraživanje su sproveli agencija AP i NORC Centar za istraživanje javnih poslova.

AP navodi da je rezultat istraživanja takav zbog Trampovih pretnji ratom Severnoj Koreji, pritužbi na račun njegovog ponašanja nakon što su nedavno uragani pogodili Ameriku, i nejasnog određivanja prema pitanju belih rasista u SAD-u.

Osim toga, ističe se da 67 odsto Amerikanaca ne odobrava način na koji Tramp posluje u svom kabinetu, a među njima je i oko jedna trećina republikanaca, navodi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: