Stigli prvi snimci Marije i izgledaju zastrašujuće VIDEO

Na Jutjubu objavljeni najnoviji snimci sa ostrva Dominika, koje je sada na udaru uragana Marija, koji je za kratko vreme dostigao smrtonosnu kategoriju 5.

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

12:49

Stigli prvi snimci Marije i izgledaju zastrašujuće VIDEO
Screenshot

Zvaničnih podataka o eventualnim žrtvama nema, kao ni o tome kolika je materijalna šteta. Na snimcima se čuje zaglušujući zvuk uragana, brodovi koji se bore s talasima, stabla koja vetar samo što ne iščupa....

Jedine zvanične informacije došle su jutros od premijera Dominike, koji je putem svog naloga na Fesbuku obaveštavao javnost o događanjima na tom karipskom ostrvu. "Molim vas recite svetu da je Dominika uništena". On je, između ostalog, rekao i da su svi s kojima je uspeo da razgovara ostali bez krova i da će se najpre krenuti u spasavanje preživelih.

Prema podacima američkog Nacionalnog centra za uragane, Marija je udarila Karibe vetrom koji duva preko 200 kilometara na čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: