Nišlije slavile "rođendan" rupe, ubrzo asfaltirana VIDEO

Tačno mesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu, piše portal "Južne vesti".

Izvor: Južne vesti

Sreda, 13.09.2017.

21:38

Nišlije slavile
Screenshot

Grupa građana odlučila je proslavi "rođendan" rupe, a ubrzo nakon “slavlja” ona je asfaltirana, dodaje portal.

Baloni, torta, rođendanske trubice i svećice - "rođendan" rupe je proslavljen u velikom stilu. Orila sa rođendanska pesma Ulicom 27. marta, a kako kažu okupljeni građani, oni su na simboličan način hteli da ukažu na to da niko od nadležnih ne asfaltira rupu na putu.

"Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo rešli da joj proslavimo rođendan", rekao je za "Južne vesti" jedan od organizatora proslave.

Portal ističe da je ova akcija građana urodila plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen, pa su i građani zadovoljniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: