Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme

Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.

Izvor: Tanjug

Sreda, 13.09.2017.

13:47

Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme
Tanjug, arhiva

Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem

Tužilaštvo je u avgustu uputilo zahtev MUP-u da prikupi dodatna obaveštenja radi utvrđivanja identiteta osoba koji su u aprilu 2016. godine porušile objekte u Hercegovačkoj ulici.

Stefanović je podvukao da će svi izveštaji biti dostavljeni, da je istraga u toku navodeći da je Sektor unutrašnje kontrole započeo prikupljanje određenih informacija i dostavio Tužilaštvu izveštaj o propustima u radu.

"Ne možemo više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku" rekao je ministar i dodao da će i Tužilaštvo, kada bude dobilo sve izveštaje i kada bude procenjivalo i utvđivalo odgovornost pojedinca definisati koje, da li je i kakav propust napravio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: