Šest saobraćajki, osmoro povređeno, prevrtanje vozila...

Šest saobraćajnih nezgoda, osam povređenih osoba, a kod bazena "11. april" automobil s troje putnika sleteo sa puta - bilans je prethodne noći.

Izvor: Tanjug

Sreda, 13.09.2017.

07:32

Šest saobraćajki, osmoro povređeno, prevrtanje vozila...

Prema rečima portparolke Hitne pomoći dr Nade Macure, lakše povrede grudnog koša i ekstremiteta prilikom sletanja s puta, oko 03:57 sati, zadobili su 25-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 27 i 25 godina starosti, a svi su prevezeni u KBC Zemun.

Noćas su se četiri saobraćajne nezgode dogodile u roku od 10-ak minuta, a u prvoj je, u 19:01 sati, na uglu Batutove i Cvijićeve ulice povređena ženska osoba u svojstvu pešaka, stara 70 godina, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 19:03 sati u Mileševskoj ulici kod broja 17a povredjena je 45-godišnja žena osoba koja je, takođe, prevezena u Urgentni centar, dok je samo četiri minuta kasnije na uglu Gandijeve i Japanske ulice povređena žena, pešak, od 48 godina starosti i prevezena u KBC Zemun.

U 19:15 sati na uglu Venizelisove i Ulice Hercega Stjepana povredjen je 25-godišnji motociklista, koji je potom prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezen je i 54-godišnji muškarac koji je povredjen u saobraćajnoj nezgodi kod Bubanj potoka u smeru ka Beogradu u 22:29 sati.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 110 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, srčani sa bolom u grudima, a bilo je i šlogova i poziva psihijatrijskih bolesnika, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda pri čemu je u 16:05 sati 25-godišnja ženska osoba zadobila teže povrede i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: