Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih

Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći rano jutros na autoputu Niš-Beograd, kod naplatne rampe Vrčin.

Izvor: Beta

Nedelja, 13.08.2017.

08:00

Težak lančani sudar kod Vrčina, ima mrtvih i povređenih
Ilustracija: Thinkstock

U udesu su učestvovali autobus i nekoliko putničkih automobila, javlja RTS.

Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u beogradski Urgentni centar.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da se udes dogodio oko 5.15 na autoputu Beograd-Niš u smeru ka Beogradu, kao i da su se sudarila četiri putnička vozila, kombi i autobus.

Osim toga, iz MUP navode da je jedna osoba preminula na licu mesta.

Posle detaljnog ispitivanja kod povređenih u saobraćajnoj nesreći su konstatovane lakše povrede i oni su pušteni kući, navode iz Urgentnog centra. Do nesreće je došlo kod skretanja za Mali Požarevac, kod Begaljičkog brda.

Saobraćaj koji je u bio prekidu na ovom delu autoputa Niš-Beograd, kada su se formirale i kilometaske kolone, normalizovan je nešto pre 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: