Sa motora pucali na ljude tokom glasanja, ubijena žena

Jedna žena je ubijena, a tri osobe su povređene kada su muškarci na motoru otvorili vatru ispred glasačkog mesta u Karakasu tokom nezvaničnog referenduma.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.07.2017.

13:55

Sa motora pucali na ljude tokom glasanja, ubijena žena
Foto: Tanjug, AP

Muškarci na motoru pucali su na ljude ispred glasačkog mesta u zapadnom delu grada, javio je isti izvor.

Hiljade Venecuelanaca stoje u redovima da glasaju širom zemlje na referendumu koji je organizovala opozicija i čija namera je da se odbaci plan predsednika Nikolasa Madura za izmenu Ustava.

Uspeh tog simboličnog referenduma biće meren izlaznošću. Opoziciona koalicija Demokratskog jedinstva štampala je 41 milion listića za glasače van zemlje i u zemlji koja ima 31 milion stanovnika.

Malo ljudi očekuje tako visoku izlasnost, ali analitičari smatraju da bi, ukoliko izađe više od osam miliona ljudi, to znatno povećalo pritisak na vladu dve nedelje pre održavanja izbora za ustavotvornu skupštinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: